Total Body massage

Total Body massage

 

Wat is nou eigenlijk een Total body Massage?

Het woord zegt het al, het is een massage die alle belangrijke spieren van het menselijke lichaam behandeld om zo tot een totale ontspanning te komen.

Doordat we te veel eisen van onze lichamelijke en geestelijke kwaliteiten, loopt de spier spanning op en begint de zogenaamde verzuring van de spieren. Het verzuren is een normaal proces dat ontstaat doordat de spier weer tot rust komt na een inspanning. Wanneer er een groot beroep wordt gedaan op de spieren of doordat er spanningen blijvend aanwezig zijn, zal het lichaam zich minder goed kunnen herstellen. Zo ontstaat spierpijn en gevoelige spanningsgebieden. Wanneer we de stress op de spieren en het lichaam niet vaak genoeg de tijd geven te herstellen zullen de hersens een pijnsignaal gaan afgeven. Het gevolg is pijnlijke spanning in het nek/schouder gebied, spierpijn in benen en armen, lage rugpijn, hoofdpijn, darmklachten en ga zo maar door. De klachten van stress en spanning zijn ontelbaar. Wij beperken ons tot de spieren en aanverwante klachten die hieruit voortvloeien.

 

Wanneer u meent onder voortdurende spanning te staan is het raadzaam eerst eens te kijken wat u daar zelf aan kunt doen. Voorkomen is altijd beter. Wat wij u bieden is een moment van totale ontspanning voor zowel lichaam als geest. Wij zijn geen genezers!

 

Bij de Total Body massage behandel ik alle grote spieren van het lichaam. Hierbij worden ook de billen en de liezen niet overgeslagen tenzij u dat nadrukkelijk aangeeft. Het doel is om afvalstoffen het lichaam weer te laten verlaten. Het hoofd en het gezicht verdienen ook aandacht, u ontvangt dan ook een massage van het hoofd en gezicht om zo een totaal resultaat van ontspanning te krijgen. Ik spreek niet voor niets van een totale lichaamsbehandeling. U word van het kruintje op uw hoofd tot aan het puntje van uw tenen gemasseerd. Tijdens de massage maak ik gebruik van etherische oliën, warme stenen (55 graden) en verschillende massage technieken om zo een heerlijk ontspannen gevoel te creëren.

 

Voor wie is de Total body massage?

Voor iedereen die toe is aan totale ontspanning van lichaam en geest!

 

De edele delen en erogene zones worden niet mee gemasseerd .

Ik geef geen erotische massage of massages met een happy end.