Schouder Nek Rug Massage

Nek, Schouder en Rug massage                                                                                                                       

Er kunnen verschillende oorzaken zijn die er voor zorgen dat de schouderbladen en of onderrug vast komen te zitten bijvoorbeeld door te lang in een verkeerde houding achter de computer, een verkeerde houding tijdens auto rijden enzovoorts.

Door stress trekken mensen vaak hun schouders op, maar ook een beroep met regelmatig dezelfde beweging of verkeerde houding kunnen de oorzaken zijn van vastzittende schouders en of onderrug. Met als gevolg hoofdpijn, minder bewegelijkheid in de nek en of onderrug in het ergste geval uitstralende pijn naar de armen en of benen. Doordat we pijn hebben nemen we weer een andere (verkeerde) houding aan om deze pijn te ontlasten. Daardoor krijg je last van andere spieren. 

                                     

 

Door verschillende soorten massage technieken te gebruiken heb ik een manier gevonden om vastzittende schouders en of vastzittende onderrug op een pijn vrije manier los te krijgen. Zodra de schouders en de onderrug los zitten wordt de de gehele rug gemasseerd zodat de spieren hun afval stoffen kwijt kunnen. Op deze manier voelt de gehele rug weer lekker ontspannen.

U kunt na de massage meteen al resultaat voelen.

Deze massage duurt een uur.