Alternatieve genezing; Reiki

Wat is Reiki.


In deze tijd heeft de reguliere geneeskunde niet langer meer het absolute antwoord op vragen die gaan over onze gezondheid. Was de dokter vroeger nog iemand die het aanzien van een bankdirecteur evenaarde, we zijn maar wat kritischer geworden als het gaan om ons leven en dat is maar goed ook. We zoeken steeds meer alternatieve als oplossing van gezondheidsproblemen.


Een van de vele alternatieven is Reiki. Om het simpel te houden, Reiki is niet meer dan het doorstromen van energie door het lichaam. Daar waar zich blokkades opdoen kan met Reiki een betere doorstroming plaats hebben. Ons hele leven bestaat uit energieen. In en om ons heen. Door het begeleiden van de energie in het lichaam wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam bevorderd. Wanneer u bijzonderheden wilt weten over Reiki verwijs ik u terug naar sites waar men dieper ingaat op wat Reiki nu werkelijk is, mijn voorkeur gaat uit van de simpelheid dat het werkt.


Reiki kan op alles toegepast worden. Het is zelfs mogelijk voor een Reiki Master om het psygische van de blokkade te herkennen en u inzicht te geven hoe u in het dagelijkse leven beter kunt omgaan met u zelf en anderen. Door een behandeling zal u rust ervaren en u zal zich na de behandeling energieker voelen.


                           Gecertificeerd Reiki Master